Sunday, 15 January 2012

STALKER

Selamat malam semua.

Sorry lah aku lambat sket update status arini. Sebab baru berkesempatan untuk menaip. Tu pun aku menggagahkan diri untuk menaip selepas aku di serang di shoutbox sendiri oleh penyerang yang menyembunyikan diri.

Hello, aku taktau lah apa masalah ko dengan aku. Kenal pun tak, if kenal pun, aku rasa aku punya suka lah nak buat ape dekat blog aku. If ko rasa blog ko hodoh, ko boleh kot upah orang suruh buatkan blog ko jadi chantek. Maybe ko jealous kot tengok blog yang ko jelajah semuanya chantek belaka. Tak macam blog ko. Aku ni tade maknenye nak membangga diri dengan blog yang aku ada.

Hak ko nak komen apa pasal blog aku, tapi ADA AKU KESAH ???? If ko rasa gentleman, ko tunjukkan diri ko, tak payah lah ko nak susah payah gunakan nama orang lain. Ko ni memang ape punya masalah kan ?? Ko jangan nak bagi orang ketawa lah, ko nak serang orang tapi menyamar jadi LYSSA pulak tuh. Ko menyamar jadi seorang blogger yang terkenal. HAHAHA. Jangan ingat aku bodoh yea. Lyssa tu yang buatkan aku punye banner. Banyak yang aku mintak tolong dari Lyssa tu tau tak.

Meyh, aku nak tunjuk nan korang semua apa yang si stalker ni dah cakap dekat shoutbox aku.
 
Nampak sangat si stalker ni desprate nak suruh orang puji blog dye kan ? Then, siap nak guna name orang laen pulak tuh. Ntah ape - ape jelah budak ni. Mesty budah sekolah lagi ni :))))))))))))))))))))

Selepas aku diserang, aku terus lah email lyssa. Tengok, aku ni bukan jenis nak hentam kromo :)))

So, terbukti yang stalker tu memang ada saket otak. So, korang buat bodoh jelah. Tak payah dilayan. Nanti kita same - same saket otak macam budak ni. Doakan jelah dye supaya balik kepangkal jalan :))))))))))
Senyum, tak perlu kata apa - apa :DDDDDDDDDDDDD

No comments:

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah