Tuesday, 3 January 2012

SHOPPING TAHUN BARU

Selamat malam semua.

Aku baru jerp balik dari Jusco ni. Too tired !! But, actually tak puas berjalan and bershopping. Rasa macam pantas jerp masa berjalan. Tapi hari ni aku dah spend more than RM600 ++ dalam masa 2 jam sahaja. Boros tak saya ???

But, terasa sangat puas hati sebab apa yang dihajatkan untuk membeli telah dapat dimiliki. Thanks to tuan haty sebab sudi menemani aku kehulu kehilir. Nasib baik lah dye tak cakap ape - ape.

Sebelum tu, aku dapat ole - ole dari KL. Oh yea, incik buah hati baru balik dari KL, so dye ada belikan lah buah tangan untuk aku. Sangat best sebab semua sekali aku muat untuk pakai.
See, bucuk saya belikan Flipper color Red and Shirt color Red jugak.
Sedia maklum yang bucuk saya memang suka color  Red :))))

Then, ini yang saya shopping semasa di Jusco T________T

Oh. aku sudah penat. So, aku perlukan tidur yang mencukupi. Good nite alll :)))))))))
Rasa bahagia bila incik buah hati beli baju couple color red untuk kami :D


No comments:

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah