Tuesday, 3 January 2012

KISAH AMALINA PART 1

Bagi kami kalau individu tersebut bernama Ali Bin Abu (bukan nama sebenar) ataupun artis Malaysia, kami tidak ambil pusing sangat. Tetapi jika namanya Nur Amalina Che Bakri satu nama yang pernah menggemparkan negara satu ketika dahulu di mana beliau berjaya memperolehi 17 A1 semasa keputusan SPM 2004, bagi kami ia harus diberikan perhatian.

Biodata Nur Amalina Che Bakri

Nama : Nur Amalina Che Bakri
Umur : 20 an
Jurusan : Perubatan di University di Scotland
Kenapa Popular : Pelajar melayu pertama mendapat 17A1 dalam SPM 2004
Kenapa Popular : Pernah menjadi bahan kritikan sebab katanya tak lulus A Level

KONTROVERSI IS BEGIN

Sebelum nak start apa-apa, aku nak bagi tau pendapat aku sedikit, Orang kita iaitu ummah melayu ni memang suke jaga tepi kain orang *sorok dalm selimut*, suke nak kritik tak tentu hala, tak reti jaga hal privasi orang * lariiiikk. Apa yang aku nak bagi tau actually, kadang2 biar la sesape pun dengan gaya hidup mereka, kita jaga tepi kain kita, kubur masing-masing kata orang. Macam kes Amalina ni actualy special case sket, kita pernah melambung-lambung die sebagai PELAJAR MELAYU PALING CEMERLANG, dan automatically, expectation kita pada die dah berubah seaakan-akan die adalah seorang alien yang terlalu pandai dan sangat perfect. Well not all human perfect , ALL human arent pefect after all, terime je la.

Okeyh, ini gambar amalina mase dya in Malaysia time study dulu. Chumel jerp kan muka dye ???

Nuramalina Che Bakri , Pelajar cemerlang SPM 2004 dengan berjuta-juta A1 tu. dah keluar satu kontroversi pasal gambo eksi dan tak ingat budaya timur pulak dalam Facebook Nur Amalina Che Bakri ini.

Gambar-gambar nye macam ni la





NEW UPDATES

katanya die dah buang gambar dalam facebook, Sebijak-bijak die ni , ade jugak bimbonye sebab tak reti nak private facebook!

Apa kata korang?!!

Susah jugakkan hidup bila dah jadi orang popular ni???? Paparazzi is anywhere. So, watch out. 



No comments:

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah