Monday, 9 January 2012

EZANI JUARA MASTERCHEF MALAYSIA

A BIG CLAPS HAND to Ezani Juara Masterchef Malaysia musim yang pertama.

See, seorang doktor gigi yang sibuk macam ni pun boleh menang Masterchef Malaysia. Dah lah chantek, bijak pulak tu. Memang jadi menantu pilihan kan :)))))))))))

Okeyhh, dengan kemenangan Ezani, beliau mendapat wang tunai RM100,000 dan boleh menerbitkan buku masakannya sendiri yea.

Btw, before kemenangan Ezani last night, memang dah ada berita dah pasal kemenangan Ezani. Ni aku ada tepek gmbr. Tapi tak tau betul atau tidak kesahihan cerita ini. Tapi if betul, memang ta boleh pakai la orang yang kerja kat *&$% ni sebab dah bocorkan rahsia kemenangan Ezani dekat orang ramai. 

Btw, CONGRATES to Ezani again.
Sumpah aku nak kena belajar memasak lepas ni. Malu aku nak dtg umah mak mentua if tak tau memasak :PPPPPPPPPPPP


No comments:

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah