Sunday, 8 January 2012

CONTEST BLOG TERCANTIK

Hello gorgeous semua.
Sekarang ni aku dah giler join contest lah pulak.
Kali ni contest yang aku join adalah BLOG TERCANTIK .

Kenapa aku join contest ni sebab aku rasa blog aku memang sangat cun. HAHAHA
**terasa perasaan lah sangat :P


Okeyh, if korang nak join or nak tengok entry pasal contest ni, please click banner yang kat atas tuh yea. 
Kat sana korang boleh view cara - cara and syarat yang perlu korang ikut if nak join contest ni.
Memang sangat - sangat best hadiah yang tuan punya blog sediakan.
Confirm korang memang takkan menyesal if join yea kalian :)))


Okeyh, pemenang tempat pertama akan dapat RM70 + Software blog template maker dan juga Html
WEB editor 

Okeyh, pemenang tempat kedua akan dapat RM70 + oftware Blogger Template Maker
WEB editor

Okeyh, pemenang tempat ketiga akan dapat RM30

See menarik kan hadiah yang ditawarkan ???

So, sekarang ni, aku na tag budak - budak yang aku rasa kena join contest ni.

So, please make sure korang tengok yea aku punye tagging ni <3<3<3
Berharap yang amat supaya dapat menang gelaran blog tercantik. HAHAH. Tapi chantek ke blog aku ni ???


No comments:

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah