Saturday, 28 January 2012

CONTEST BERTUDUNG BY INTAN AND DYLLA

**Sila click banner di atas if korang nak join contest ni. Jom join reramai, lambat lagi nak closing date :]

Okeyhh all. Arini aku nak join contest lagi yea. Aku rasa macam best jerp kan contest ni sebab aku macam dah lame tak post gambar - gambar ciut kat sini.

So, this is my favourite pictures :)
..

..

..

..

..

..

..

Hopefully aku boleh jadi juara yea.
Psst, ada gaya model tak picture diatas ??

So, aku TAG mereka ini untuk join contest ini :)


No comments:

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah