Wednesday, 18 January 2012

BLOG AKU TERSENARAI DALAM 300 PESERTA SESI PERTAMA

Selamat pagi semua.

Pagi ni aku actually tengah sakit hati yang teramat dengan incik Fitri tuh. Menyirap yang amat sampai tak boleh nak cakap ape. Plus, aku baru je balik keje.

Tapi, bila bukak blog MR MUASHRI ni, hilang semua kemarahan. Mana taknye, blog aku termasuk dalam 300 peserta sesi pertama untuk contest blog cunnnnn. Hehehe. Excited gler sebab baru first time aku join and aku tersenarai dalam pilihan pertama. Padahal banyak lagi peserta lain yang lagi berbakat dan blog mereka lagi menarik.

Ceerrrrr tengok kat bawah ni, hehehehe.

** tengok kat box merah, aku no 64 tau. Hehehehe :))

So, hopefully aku berjaya lah menang grand prizes. Memang excited sangat sebab hadiah yang ditawarkan sangat menarik yea. 

No comments:

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah