Saturday, 24 December 2011

YUSRY DAN LISA UMUMKAN PERKAHWINAN

Hey sang gadis dan jejaka kat luar sana. ni story terhebat masa kini. Aku takkan update story ni if tuan punya badan bukan Lisa Surihani. Sebab aku memang dah terlalu minat kat dia, that's why aku kena amek tau sket pasal dia ni.

At last, they all dah buat PC mengumumkan perkahwinan mereka yang akan dilangsungkan pada 26 Februari 2012 dan pernikahan pula 3 hari sebelum iaitu 23 Februari 2012 di Masjid Tuanku Mizan, Putrajaya. 

Hopefully they all akan hidup bahagia hingga ke anak cucu. Jangan gado - gado yea. Pesanan untuk Yusri "make sure anda jaga si Lisa ni elok - elok if tak, mesti peminat Lisa semua hentam anda nanti :)".

Jom kita tengok gambar - gambar yang MIG ONLINE ambil semasa PC tu berlangsung semalam :))))






 Chumel kan tengok muka lisa kat sini. Sepadan lah mereka berdua ni. Memang seronok tengok.

Incik Fitri, kita bila pulak ? Meyh jawap soalan cepumas yang baby bagi ni. Boleh jawap ke ta boleh ni :))))))))


No comments:

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah