Wednesday, 21 December 2011

Wuttt, whuttt, AKU NAK DAPAT IPAD 2

Hey, hey all. Aku baru je bangkit ni. Tengok balik FB, then baru terperasan sesuatu dekat FB.

Meyh, meyh aku nak share dekat korang semua. HAHAHAHAHA.


Whuttt, whutttt, boyfiee kesayangan aku ni nak bg aku IPAD 2 ?? Aduh, aduh, baik sungguh hati ucuk ekh. Baby memang sayang sangat - sangat kat ucuk. Makin bertambah sayang baby untuk ucuk. Ucuk memang terbaik lah. Meyh baby bagi big hugggg :DDDDDDDDDDDD and kissssss yang banyak untuk ucuk :)))))))))))

Hey, korang ada ke ???? HAHAHAHA. Thanks ucuk sebab tau apa yang baby nak :PP 
Buat susah - susah je ucuk nak bagi baby tapi baby tadah tangan je ucuk nak bagi IPAD 2 tu :)))))
Baby nak cover color pink yea sayangggggggg, tapi if ucuk nak bg color red baby hambekkkk je :DDDDDDDDDDD



No comments:

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah