Sunday, 25 December 2011

SORRY FOR HURTING YOU


Baby mintak maaf sebab dah sakitkan hati ucuk. Baby takde niat sket pun nak saketkan hati ucuk mcm tuh sekali. Baby saket hati sebab ucuk dah janjy nak ambil baby semalam tapi ucuk tak ambil. Tapi nasib baik hujan so baby suruh ayah pickup baby kat store.

Baby risau tentang ucuk. Pagi semalam ucuk cuma hantar msg "Ucuk pegi keje dulu. I love you so much. Take care". macam tuh jerp ucuk hantar. Sebelum ni mana pernah ucuk hantar pendek mcm tuh. Then, ucuk sampai store pun ucuk takde text baby. baby tatau la ucuk okeyh ke tak. Tapi baby pikir +ve. Baby tau ucuk busy sangat.

Petang, baby pegi keje, baby text ucuk tapi ucuk tak reply, maybe ucuk belum habis kerja lagi. Baby tanak lah push - push ucuk macam tuh sekali. Tapi semalam ucuk langsung tak message baby. Ucuk tade ckp pun ucuk dah balik keje ke tak. Bile baby call ucuk time baby dah balik ucuk tak angkat so baby rase marah sangat - sangat sampaikan baby tulis message bukan - bukan kat ucuk.

Pagi tadi ucuk reply message baby. Ucuk tak cakap pun ucuk demam ke ape. If ucuk cakap mesty baby tak cakap bukan - bukan kat ucuk. Bila baby cakap bukan - bukan ucuk tau pulak marah tapi bila jadi macam ni baru ucuk nak cakap ape yang jadi.

Ucuk cakap ucuk tanak baby risau. Kan baby dah cakap dengan ucuk, no matter wat happen ucuk kena bagitahu baby. Baby risau ke tak, tu belakang kira. Ucuk senang ke ucuk susah ke baby tetap ada dengan ucuk. Ucuk happy ke ucuk sedih ke baby tetap dengan ucuk. 

Baby mintak maaf sebab dah saketkan hati ucuk. Baby sayangkan ucuk. Baby rindukan ucuk. Kan baby dah cakap baby tak boleh if tak jumpa ucuk walaupun sehari. Tapi semalam takpelah, baby dah lupakan pun. Ucuk jagalah diri elok - elok. Jangan lupa akan ubat. Biar demam tu kebah sket. Baby nak siap - siap pergi kerja ni. Nanti ucuk balik dari KL jelah kita jumpe. Baby nak ucuk tau baby sayangkan ucuk sepenuh hati baby. 

No comments:

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah