Monday, 19 December 2011

SEBULAN KITA BERSAMA

I LOVE YOU FITRI ♥


Baby just nak ucuk tau baby sayang sangat kat ucuk. Baby cuba untuk buat ucuk bahagia sepanjang kita bersama. Alhamdullilah, even macam - macam dugaan yang datang kita still together. Jejak jugak sebulan usia perkenalan kita.

Baby tau ucuk sentiasa ada dengan baby susah atau senang. Ucuk orang yang banyak bagi semangat kat baby. Bila baby duduk dengan ucuk, time baby sedih ucuk bole tenangkan baby. Baby tau ucuk cuba buat yang terbaik untuk baby dan hubungan kita ni.

Just to let u know, my love on you will never end sayang. It will grow up everyday and you will be never be replaced. To the world, you maybe one person. But to one person, you maybe the world. Your kiss is sweeter than cherries. Your love is more beautiful than a bed of roses. Your touch is stronger than a mountain. Your voice is as calming as the morning birds singing. I am so glad you have chosen me to spend forever with.

Baby akan jaga hubungan kita ni sampai bila-bila. Baby sayang ucuk sangat.



psst; genap sebulan dah kita bersama ♥ ♥ ♥



No comments:

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah