Thursday, 22 December 2011

SAIDINA JADI DUIT MALAYSIA LAH

Like we know, semalam bank Negara Malaysia (BNM) dah memperkenalkan not baru Malaysia yang akan dikeluarkan pada bulan Julai next year.

Try korang tgk, dah macam duit Saidina kan. Tapi jangan lah pulak korang pakai duit Saidina untuk beli barang. Mampos korang kena ketok dengan apek jual sayur tu nanti.

Tapi if duit Saidina tuh diguna pakai, confirm, kaya dah aku sekarang ni. Boleh beli aset juta - juta lagi uolsssssssssssssss.


Teruja tengok duit ada color orange. Weeeeeee, tak sabar nak dapat ni :)


No comments:

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah