Thursday, 22 December 2011

LAYANG - LAYANGKU JATUH TERHEMPAS KE TANAH

Selamat pagi semua. Bangun - bangun tido aku terus terasa nak update entry kat blog. Weeeeeeeeee nak share apa aktiviti ptg semalam yang kitorang buat. Try korang tgk gambar tu betol - betol, belek betol - betol, korang try usha ape yang we all buat . 

Yessssssssssss, petang semalam aku pergi beriadah. Nampak tak langit tuh nunn ade layang - layang ????? Semalam menghabiskan masa bermain layang - layang. Best tak ?? Best tak ???


Best kot, boleh nak lawan sape yang paling tinggi. Aku ajak budak - budak ni main bowling tapi they all nak pegi main layang - layang, so silakan lah yea. Aku pun layankan korang :P


Hah, nampak tak muka budak yang menunduk tu ??? Yesss, fariz tengah saket haty pasal dye punya layang = layang tak naik tinggi. HAHAHAH. 

Tak macam poyo plak beli benang banyak - banyak dengan harapan boleh dapatkan naik dengan tingginya, tetapi harapan tinggal harapan pasal layang - layang ku jatuh musnah ke tanah. HAHAHAHA\


Jeng, jeng, jeng !!!!!!!! teka siapa mereka :)


Hah, sudah semestinya aku pergi bersama tersayang :)

Sweet tak ? Mestilah . Nak gambar lagi banyak ? Meyh tgk kat facebook aku.

psst; kami tak pernah merancang untuk memakai baju yang sama color yea :)



No comments:

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah