Thursday, 29 December 2011

**1 : REWARDS FOR ME ; BAG

Hello peepsssss. Yay, Tadi aku ikot ibu and adik-adik aku pegi beli bag sekolah. Then, aku pun usha - usha lah jugak kat sane. Mane tau ade yang berkenan kat hati.

Pusing - pusing tengok depan sampai ke belakang, aku teteiba terpandang satu bag ni. Sumpah memang chantek. Aku cakap dengan adik aku suruh beli yang itu. Tapi bag tu macam tak sesuai untuk dibawa ke sekolah. Aku tunjuk kat ibu aku, ibu pun cakap chantek.

So, aku pun terasa hendak membeli jugak. Macam lah aku ni nak pegi sekolah jugak. So, aku pun suruh akak tu turunkan semua color bag yang ada. Lastly, ini lah yang aku pilih.


Tadaaaaaaaaaaa . Chantek tak bag terbaru aku ni. Hahaha. Chantek kan color bag ni ??? Aku suka tengok pattern dia, simple gler. So, aku rasa macam best sangat if dapat pakai. Lagipun bag ni boleh pakai dua cara. Boleh jadi bag sandang and bag tepi. Tu pun dah buat aku rasa nak beli tadi. Lagipun harga takdelah mahal sangat. Sangat berbaloi dengan bag yang design macam ni. 

Ni saje - saje je aku beli nak bawak pegi keje ke, time aku jadi macam boyish sket ke boleh la pakai bag ni. Tapi bag untuk jumpa mak mentua, aku belum sempat survey lagi. Tu, aku rasa nak ajak Fit masuk Singapore usha kat sane je nanti sebab lagi banyak choice. Johor Outlet Premium plak jual barang yang dah expired, so better aku pegi Singapore. Puas jugak hati aku nak perabis duit kat sana.
Tengah mengumpul duit nak beli bag COACH or LV ni. Hopefully termasuk dalam whilst aku untuk next year. Go Ryna Go !!!


No comments:

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah